MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twaalfjarige overvalt dierenwinkel

03 maart 2015 | in Justitie | Reageer

PolitieDe politie in Gouda is nog steeds op zoek naar een twaalfjarige jongen die maandag een overval heeft gepleegd op een direnwinkel.

De dader wordt omschreven als “een mollig jongetje van Marokkaanse afkomst”. Op het moment van de overval droeg hij een zwarte jas, een zwarte muts en zwarte schoenen. Ook had hij een tas van Albert Heijn bij zich.

Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie. (Bron/ lees verder: De Weekkrant)

Plaats je reactie