MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkaan geeft rijles’ wint TV-Beeld 2015

04 maart 2015 | in Internet | Reageer

MertabiDe YouTube-hitserie ‘Marokkaan geeft rijles’ is maandag verkozen tot winnaar van De TV-Beelden in de categorie ‘Made for web’. Het online programma waarin Mert Ugurdiken (21) vooroordelen op humoristische wijze op de hak neemt, is volgens de vakjury ‘authentiek, verrassend en weet elke keer de juiste snaar te raken’.

De Turkse Nederlander, die zich Mertabi noemt, werd daarnaast geprezen voor het feit dat hij zonder de bemoeienis van programmadirecteuren en netcoördinatoren zijn serie tot een succes heeft gemaakt.

Ugurdiken speelt sinds mei 2013 de rol van rijinstructeur Mo in de online serie. Hij schrijft, acteert en regisseert de afleveringen zelf en publiceert ze vervolgens op YouTube-kanaal ‘Mertabi” target=”_blank”>Mertabi‘. De serie is een groot succes met meer dan 240.000 volgers op YouTube. (Bron/ lees verder: Omroep Venray)

Plaats je reactie