MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan ondervraagd in Marokko door FBI

05 maart 2015 | in Justitie | Reageer

GevangenisEen Marokkaanse Belg is in een gevangenis in Fez ondervraagd door vier FBI-agenten. De agenten, die zich focussen op rekruteringsnetwerken voor jihadi’s, hadden vooral interesse in de plaats waar hij verbleef in Afghanistan.

Dat berichten Belgische media woensdag op basis van de Marokkaanse nieuwssite Assabah.

De man, Hicham Bouhali Zriouil, vertrok in 2007 naar Pakistan en Afghanistan om zich aan te sluiten bij al-Qaida. Omdat ze daar geen Belgen accepteerden, ging hij naar Syrië, waar hij in 2011 werd opgepakt en uitgeleverd aan Marokko. Daar is hij wegens terrorisme veroordeeld tot twintig jaar gevangenis.

Plaats je reactie