MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse tomatenprijzen stijgen met 47% in EU

06 maart 2015 | in Economie | Reageer

Export van tomatenMarokkaanse tomaten die bestemd zijn voor de Europese Unie zijn volgens het Observatorium van Andalusië met 47% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Marokkaanse boeren krijgen hierdoor een veel betere prijs voor hun product.

Daarentegen is de export van courgettes naar de EU in de afgelopen periode gedaald met 2%. De courgette export naar de EU bedroeg 1,4 miljoen kilo met een gemiddelde prijs van 1,97 euro per kilo. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie