MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moeder vertrekt met twee kleuters naar Syrië

07 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

Islamitische Staat ISEen jonge moslima uit het Belgische Sint-Jans-Molenbeek is afgelopen maand met haar twee zoontjes van 3 en 5 jaar onverwachts vertrokken naar Syrië. De vrouw van Marokkaanse afkomst verdween vorige maand, op vrijdag de dertiende. Dat melden Belgische media.

Terwijl de vader op de ochtend van die vrijdag gewoon zoals altijd naar werk vertrok, heeft de moeder zonder iets te vertellen de koffers ingepakt en is ze vertrokken.

De vrouw pakte het vliegtuig van Amsterdam naar Turkije samen met haar twee kinderen en twee broers van 15 en 23 jaar. Een ander broer had zich eerder al aangesloten bij IS. Het Brusselse gerecht is een onderzoek begonnen.

Plaats je reactie