MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

SMN noemt uitspraken Rutte ‘premier-onwaardig’

08 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

SMN-voorzitter Farid AzarkanHet Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders noemt de ‘jihadistenuitspraak’ van premier Rutte “onhandig, onverstandig en premier-onwaardig”. De premier hoort voor alle Nederlanders te staan ongeacht wat ze doen.

Dat zegt woordvoerder Farid Azarkan tegen de NOS.

Volgens Azarkan is het vreemd om te veronderstellen dat alle jihadgangers er bewust voor kiezen om af te reizen. “Wij weten dat veel van die jongeren onvoldoende besef hebben en soms ook slachtoffer zijn.” (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie