MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Alarasi gedood na persoonswisseling in onderwereldoorlog’

10 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

PolitieDe vorig jaar in Amersfoort geliquideerde Mohammed Alarasi (22) is mogelijk slachtoffer van een persoonsverwisseling. Dat is het meest aannemelijke scenario, laat de politie maandag weten.

Vandaag wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat niet Alarasi het doelwit was, maar de 38-jarige Samir Jabli, een bekende van de politie die op 1 december vorig jaar werd doodgeschoten in Amersfoort.

Alarasi werd dinsdagavond 20 januari vorig jaar doodgeschoten voor een sporthal in Amersfoort. De ouders, broers en zussen van Alarasi denken al langer dat hij het slachtoffer moet zijn geweest van een persoonsverwisseling. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

Plaats je reactie