MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twente-speler Bilal Ould-Chikh is een groot talent

11 maart 2015 | in Carriere | Reageer

Bilal Ould-ChikhHet gaat snel met de West-Brabander Bilal Ould-Chikh die vorig jaar als 16-jarige debuteerde in de eredivisie.Het hele gezin Ould-Chikh verhuisde 2,5 jaar jaar geleden van de wijk Kalsdonk in Roosendaal naar Enschede, omdat de toen vijftienjarige Bilal daar ging voetballen bij FC Twente.

Vader, moeder, drie zoons en een dochter verlieten West-Brabant voor de voetbalcarrière van een tiener

Lees het gehele interbiew verder op de website van BN/De Stem.

Plaats je reactie