MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse wetenschapper ontdekt resten reuzenkreeft

13 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

Fossielen in Marokko ontdektWetenschappers hebben in Marokko resten ontdekt van een reuzen kreeftensoort. De kreeft kan even groot worden als een mens, meldt NU.nl.

De kreeft leefde ongeveer 480 miljoen jaar geleden en gebruikte stekels op zijn kop om plankton uit zeewater te filteren, net als moderne walvissen, melden onderzoekers van de universiteiten van Oxford en Yale in het wetenschappelijk tijdschrift Nature.

Het dier heeft inmiddels de naam Aegirocassis benmoulae gekregen en is daarmee vernoemd naar zijn ontdekker, de Marokkaanse fossielenjager Mohamed Ben Moula. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie