MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Camera van Telegraaf beschadigd door ‘etterbakjes’

14 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

marokkaanse jongerenEen groep jonge jongens heeft vrijdagmiddag in Almere de camera van een verslaggeefster van De Telegraaf beschadigd. Volgens de verslaggeefster van de krant gaat het om Nederlandse jongens van Marokkaanse afkomst.

Een politiewoordvoerster liet weten dat de jongens vermoedelijk dachten dat zij tegen hun zin gefilmd werden en toen de camera ‘een zwieper’ gaven.

De krant heeft aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart om de identiteit van de jongens te achterhalen. (Bron/ lees verder: Dichtbij.nl)

Plaats je reactie