MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslima verbrandt stempas: blijf moslim en stem niet

15 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

Verbranden van stempasVrijdag verbrandde een Haagse moslima, Umm Muhammed Amine, demonstratief haar stempas. ‘Stem niet, blijf moslim’, twitterde ze. Het Twitterbericht werd vergezeld met een foto van het restant van de stempas.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar werd ook al door enkele moslims opgeroepen niet te gaan stemmen.

Opvallend is dat juist in Den Haag moslims kunnen stemmen op islamitische partijen als de Islam Democraten en de Partij van de Eenheid.

Plaats je reactie