MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jeugdspelers Ajax mogen blijven maar worden gestraft

18 maart 2015 | in Sport | Reageer

Ajax-talent Aschraf El MahdiouiDe drie jeugdspelers van Ajax die vorige week werden opgepakt op verdenking van mishandeling van een agente in burger, zullen niet worden weggestuurd. Ze worden echter wel gestraft.

Samet Bulut en Aschraf El Mahdioui zijn volgens het OM geen verdachten meer in de zaak, maar ook zij zijn door Ajax gestraft. Ze mogen een maand lang geen wedstrijden spelen, omdat de club van mening is dat de twee niet in deze situatie terecht hadden mogen komen.

Zakaria El Azzouzi, die hoofdverdachte is in de zaak, wordt het zwaarst gestraft. Hij mag de rest van het seizoen geen wedstrijden meer spelen voor Ajax. Ook heeft hij de hoogst mogelijke boete gekregen en moet hij verplicht een externe cursus conflictbeheersing volgen. (Bron/ lees vedrer: Ajax.nl)

Plaats je reactie