MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb is populairste politicus van Nederland

19 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebDe Rotterdamse burgemeester Aboutaleb is de populairste politicus van Nederland, blijkt uit een enquête van het Kieskompas. De omstreden politicus Geert Wilder is het minst geliefd.

Aan het onderzoek deden ruim 11.000 Nederlanders mee. Hen werd gevraagd om politici te beoordelen met een cijfer.

De Marokkaanse Nederlander haalde een 7,49 en werd eerder overigens al eens Nederlander van het Jaar. De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan scoort een tweede plaats met een 7,01. (Bron/ lees verder: RTV Rijnmond)

Plaats je reactie