MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Broertje Amrabat opgenomen in definitieve selectie Marokko

20 maart 2015 | in Sport | Reageer

FC Utrecht speler Sofyan AmrabatHet gaat snel met de carrière van Sofyan Amrabat. De middenvelder van FC Utrecht is door bondscoach Badou Zaki opgenomen in de definitieve selectie van Marokko voor de oefeninterland tegen Uruguay.

De pas 18-jarige Amrabat heeft nog maar drie wedstrijden gespeeld in het eerste elftal van Utrecht.

Het broertje van Nordin Amrabat is geselecteerd, samen met zijn broer en de Marokkaanse Nederlanders Rochdi Achenteh (Vitesse), Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Zakaria Labyad (Vitesse). (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie