MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Asscher praat in Marokko over integratie en radicalisering

21 maart 2015 | in Maatschappij | Reageer

Marokko en Nederland gaan samenwerkenMinister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat volgende week voor twee dagen naar Marokko voor gesprekken over integratie en de bestrijding van radicalisering. Dat maakt Asschers ministerie vrijdag bekend.

Asscher ontmoet onder anderen de Marokkaanse premier, verschillende ministers en een aantal deskundigen in Marokko.

Volgens zijn woordvoerder wil Asscher ervaringen uitwisselen met de Marokkanen. De PvdA-minister zal met zijn Marokkaanse collega ook praten over de onenigheid over het sociale zekerheidsverdrag tussen de twee landen. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie