MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achbar is helemaal weer terug na indrukwekkende goals

23 maart 2015 | in Sport | Reageer

Anass Achahbar (17)Anass Achahbar was zondag met twee treffers de gevierde man aan de kant van Feyenoord in de topper tegen PSV. De aanvaller sprak na de 2-1 zege van ‘een lekker gevoel’.

Voor Achahbar schijnt de zon weer. De 21-jarige Marokkaanse Nederlander krijgt een nieuw contract, is eindelijk belangrijk voor Feyenoord één en weet dat zijn moeizame uitleenperiode aan het Duitse Arminia Bielefeld hem alleen maar sterker heeft gemaakt.

Achahbar is zijn trainer Fred Rutten dankbaar voor het vertrouwen: “Dat ik vandaag mocht beginnen is een compliment van de trainer. Hij heeft altijd vertrouwen in mij gehouden en zorgde ervoor dat ik er met mijn hoofd bij bleef.” (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

Plaats je reactie