MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wie is wie in de rechtszaak mocro-maffia?

24 maart 2015 | in Justitie | Reageer

liquidatie staatsliedenbuurt (mocro-maffia)Vandaag is de 8-daagse marathon rechtszitting begonnen in de bunker in Osdorp. Bij dit proces in Amsterdam gedraagde Anouar Benhadi zich buitengewoon onbeschoft en respectloos, tegenover de rechters, schrijft de website Camilleri.nl.

Maar om het duidelijk te houden wie wie is, geeft de website een mooi overzicht van de verdachten in de zaak:

DE VERDACHTEN
De 26-jarige Adil ‘Kinker’ Adouchbak: Een kleine maand na de dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt arresteert de politie deze eerste verdachte. Op dat moment 24 jaar. In de Van Hallstraat (vlakbij de plek waar de wild west-schietpartij plaatsvond) wordt Adil opgewacht door een arrestatieteam. Na een korte achtervolging, botst hij op de Buyskade tegen …

Lees het gehele artikel verder op Camilleri.nl.

Plaats je reactie