MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Nederland gaan samenwerken tegen radicalisme

26 maart 2015 | in Marokko | Reageer

Marokko en Nederland gaan samenwerkenMarokko en Nederland gaan nauw met elkaar samenwerken bij de aanpak van radicaliserende jongeren. Dat zei minister Lodewijk Asscher aan het eind van zijn tweedaags bezoek aan de Marokkaanse hoofdstad Rabat.

De minister was in Marokko op bezoek om te spreken over de aanpak van moslim extremisme.

Nederland en Marokko werken al samen in een internationaal forum tegen terrorisme. Daarnaast gaan ze kennis uitwisselen over het tegengaan van radicalisering. Het trainen van Nederlandse imams in Marokko behoort daarin tot de opties. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie