MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay geeft Marokkaanse talentjes advies

28 maart 2015 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayIbrahim Afellay geniet van de doorbraak van de vele Marokkaans-Nederlandse talenten in de Eredivisie. Tegelijkertijd waarschuwt hij hen ook voor de valkuilen die wachten, schrijft Goal.com.

Toen Ibrahim Afellay op 2 april 1986 in Utrecht het levenslicht zag, speelde er welgeteld één Nederlander met Marokkaanse roots in de Eredivisie: Aziz Doufikar van PEC Zwolle. In 1995 waren dat er drie, tien jaar later al twintig, onder wie Afellay, en dit seizoen maakten er al meer dan dertig Marokkaanse Nederlanders minuten in de Eredivisie. “Een mooie ontwikkeling”, aldus Afellay in Noordwijk tegen Goal.com.

Lees het gehele interview op de website Goal.com.

Plaats je reactie