MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko verliest nipt van Uruguay

29 maart 2015 | in Sport | Reageer

Marokko vs UruguayMarokko heeft de oefenwedstrijd tegen Uruguay met nipte cijfers verloren. De ploeg van bondscoach Badou Zaki verloor met 0-1.

In het Marokkaanse Agadir benutte Edinson Cavani kort na rust een strafschop die was toegekend nadat Diego Rolan ten val was gebracht door doelman Munir Mohand.

De Marokkaanse ploeg speelde de eerste interland van het jaar nadat het de organisatie van de in januari gehouden Afrika Cup teruggaf. Middenvelders Zakaria Labyad (Vitesse) en Karim El Ahmadi (Feyenoord) speelden de eerste 65 minuten. Oud-PSV’er Nordin Amrabat (Málaga) werd een kwartier voor tijd gewisseld, zijn broertje Sofyan (FC Utrecht) bleef op de bank. Ook Vitesse-verdediger Rochdi Achenteh kwam niet in actie.

Marokko verloor vandaag met 0-1 van Uruguay bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd :

Posted by Almarssad Marokko Profs on zaterdag 28 maart 2015

Plaats je reactie