MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anwar El Ghazi is realistisch en vindt zichzelf nog niet goed genoeg voor Oranje

31 maart 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamAnwar El Ghazi moet nog altijd de keuze maken tussen het spelen voor de Atlas Leeuwen of Oranje. Het Ajax-talent speelt momenteel nog voor Jong Oranje.

De Marokkaanse Nederlander vindt het heel mooi om opgeroepen te worden en te mogen spelen voor Jong Oranje. El Ghazi: “Zo zie ik het en als je bij Jong Oranje zit dan ben je waarschijnlijk opgevallen en heb je het goed gedaan.”

Maar een keuze voor het ‘grote’ Oranje of voor Marokko heeft hij nog niet gemaakt. ‘Daar ben ik nog steeds niet uit. Ik ben nog steeds aan het nadenken. Wat komt dat komt. Ik vind mezelf ook helemaal nog niet goed genoeg voor zowel Nederland als Marokko. Ik ben negentien jaar, eerste seizoen bij Ajax. Ik ben er net bijgekomen en ik denk dat ik er nog niet helemaal klaar voor ben. Zolang ik de tijd ervoor heb ga ik er goed over nadenken.” (Bron/ lees verder: SoccerNews)

Plaats je reactie