MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Hamza B. zonder bewijzen alsnog veroordeeld tot 20 jaar celstraf’

02 april 2015 | in Justitie | Reageer

HamzaDe Nederlands Marokkaanse crimineel Hamza B. is in Marokko veroordeeld voor zijn aandeel in de dubbele liquidatie in de Amsterdamse staatsliedenbuurt op basis van een getuigenverklaring die niet bestaat.

Dat schrijft de papieren Telegraaf op basis van een vertaling van het Marokkaanse vonnis.

Benaouf A., waarschijnlijk het beoogde doelwit van de liquidatie, verklaarde dat hij B. herkende als één van de inzittenden van de Audi van waaruit werd geschoten. A. herkende echter enkel Anouar B. en niet Hamza B.

“Onbegrijpelijk dat Nederland de strafvervolging van iemand overdraagt zonder garanties op een eerlijk proces”, reageert advocate Bénédicte Ficq. (Bron/ lees verder: de papieren Telegraaf en AT5)

Plaats je reactie