MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

CAS heft schorsing Marokko op

03 april 2015 | in Sport | Reageer

De FIFA voorzitter en de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond FRMFMarokko kan de komende twee toernooien om de Afrika Cup (in 2017 en 2019) toch gewoon deelnemen. Het internationaal sporttribunaal CAS heeft de schorsing die eerder opgelegd was door de Afrikaanse voetbalfederatie (CAF) donderdag opgeheven.

Bovendien wordt de geldboete van één miljoen dollar die het opgelegd kreeg, teruggebracht naar 50.000 dollar. Dat maakte de CAS donderdag bekend bij een persconferentie.

De Marokkaanse voetbalbond kreeg in februari de zware straffen van de CAF omdat het land uit angst voor de verspreiding van het dodelijke ebola-virus in Marokko, de organisatie Afrika Cup 2015 terug had gegeven. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie