MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jihadverdachte Azzedine C. wil Marcouch als getuige in zijn zaak

15 april 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankAzzedine C. ging vorig jaar naar eigen zeggen verhaal halen bij het Kamerlid Ahmed Marcouch, vanwege diens felle uitspraken over jihadsympathisanten. In de PvdA-vleugel van de Tweede Kamer zou hij hiervoor excuses hebben gekregen van Marcouch.

Dat vertelde Azzedine, alias Abou Moussa (32), dinsdag in de extra beveiligde rechtszaal De Bunker in Amsterdam Osdorp.

Hij wil Marcouch oproepen als getuige, omdat hij meent dat hij het strafrechtelijk onderzoek negatief heeft beïnvloed. Waarom hij dat denkt? Een maand voordat Abou Moussa werd aangehouden

Lees het gehele artikel verder op de website van de Volkskrant.

Plaats je reactie