MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslima-verhalen ‘Hijabi Monologen Nederland’ laatste keer nog te zien in Rotterdam

17 april 2015 | in Amusement | Reageer

Hijabi-monologen-300x200In ‘Hijabi Monologen Nederland’ vertellen Nederlandse hijabi’s (moslima’s met een hoofddoek) over hun eigen leven in ontroerende, grappige, herkenbare en verrassende monologen. Het verhaal áchter de hoofddoek, gebaseerd op waargebeurde ervaringen. Vijf getalenteerde actrices vieren deze middag het vrouw-zijn in al haar facetten en nemen je mee in hún wereld. De voorstelling is nog een laatste keer te zien op zondagmiddag 26 april 2015 in Theater Zuidplein. Aanvang 14.15 uur.

De Hijabi Monologen inspireren, raken, verbazen, motiveren en zetten aan tot denken

Lees verder op de website van Dichtbij.

Plaats je reactie