MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Ajax moet Adnane Tighadouini halen”

19 april 2015 | in Sport | 1 Reactie

Adnane Ajax moet Adnane Tighadouini naar Amsterdam halen. Althans, dat vindt Demy de ZeeuW, die oud-Ajacied is en tegenwoordig ploeggenoot van Tighadouini bij NAC.

De middenvelder is tijdens zijn verblijf bij NAC onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van de Marokkaanse Nederlander. Volgens hem kan Adnane Tighadouini slagen bij Ajax.

“Hij creëert veel kansen en hij schenkt het team veel assists. Als je bij NAC in deze vorm elf keer scoort, ben je een speciale speler.” (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Er is 1 reactie

  1. Firdaus
    20 april 2015 om 06:50 uur.

    In ieder geval heeft hij de longen van een paard en hij blijft lopen. Beschikt ook over een goede techniek. Doet mij een beetje aan Galasek denken.

Plaats je reactie