MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jihadverdachten Den haag blijven langer in voorarrest

22 april 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankDrie verdachten in het grote Haagse jihadproces blijven langer vastzitten. Dat bepaalde de rechtbank in Den Haag dinsdag.

Advocaten van de drie verdachten vroegen de rechter vorige week om hun cliënten vrij te laten uit voorarrest. Eén van de verdachten, de 32-jarige Azzedine C. die ook wel bekend is onder de naam Abou Moussa, wilde bovendien PvdA’er Ahmed Marcouch horen.

Beiden verzoeken zijn afgewezen. De rechtbank vreest dat de mannen wel eens zouden kunnen vluchten. Verder werd het verzoek om Marcouch te laten getuigen afgewezen. De rechtbank vindt het niet aannemelijk dat Marcouch zich actief met dat onderzoek heeft bezig gehouden. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie