MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voormalig leider van Sharia4Belgium vrijgesproken voor drugshandel

23 april 2015 | in Justitie | Reageer

Voormalig leider van Sharia4Belgium Fouad BelkacemVoormalig leider van Sharia4Belgium Fouad Belkacem is vrijgesproken voor drughandel. Reden hiervoor is volgens de rechter het feit dat een brand delen van het dossier vernielde en de zaak te lang aansleepte.

Belkacem stond met zeven andere beklaagden, waaronder zijn vader, terecht voor de invoer van 5,3 ton cannabis uit Marokko in 2005. De aanklager beschuldigde Belkacem ervan actief cannabis te hebben verkocht.

Belkacem blijft echter wel in de cel. In februari werd hij nog tot 12 jaar cel veroordeeld wegens terrorisme. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie