MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Smaakmaker NAC denkt aan stap hogerop

24 april 2015 | in Sport | Reageer

Adnane TighadouiniAdnane Tighadouini is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij NAC Breda. De smaakmaker bij NAC doet het dit seizoen goed en blinkt wekelijks uit.

De aanvaller denkt toe te zijn aan een stap hogerop. “Met betere spelers om me heen, speel ik zelf ook beter”, zegt hij tegen FOX Sports.

“Bij een topclub speel je meer op de helft van de tegenstander en krijg je meer ballen om acties te maken. Dat is mijn kracht”, zegt de buitenspeler, die dit seizoen eerst goed wil afronden bij NAC. (Bron/ lees verder: FCUpdate)

Plaats je reactie