MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mauritaniër vervangt Marokkaan als VN-gezant Jemen

26 april 2015 | in Politiek | Reageer

VN-topdiplomaat-Jamal-Benomar-e1429260128244De VN heeft de Mauritaanse diplomaat Ould Cheikh Ahmed benoemd tot de nieuwe speciale gezant voor Jemen. De Mauritaanse topdiplomaat neemt het stokje over van de Marokkaan Jamal Benomar, die vorige week opstapte omdat hij de crisis in Jemen uitzichtloos vond.

De nieuwe VN-gezant moet proberen een eind te maken aan de strijd in Jemen, het armste Arabische land.

Ould Cheikh Ahmed heeft de afgelopen tijd zijn sporen verdiend in West-Afrika. Hij leidde de VN-missie in de strijd tegen ebola. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie