MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongeren imam ElForkani wil ‘inspireren tot nadenken’

27 april 2015 | in Geloof | Reageer

Jongerenimam-Yassin-ElforkaniDe vrijdenkende imam Elforkani sprak zaterdag in de Sint Maarten. Hij nam geen blad voor de mond, noch voor zijn eigen achterban noch voor bezoekers met christelijke achtergrond.

De islamitische vereniging Al Amal had de avond belegd vanwege de ‘onjuiste beeldvorming’ over de islam door radicaal religieus geweld.

Gastspreker Yassin Elforkani maakte zijn reputatie als begaafd spreker waar. “Ik ben hier niet alleen om te knuffelen, al nodigt de temperatuur in deze kerk daar wel toe uit”, begon hij origineel en prikkelend

Lees het gehele interesseante artikel verder op de website van Het Kontakt.

Plaats je reactie