MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati: bij Ajax een fanstastische tijd gehad

28 april 2015 | in Sport | Reageer

Ismael AissatiIsmail Aissati speelde in Nederland onder meer voor PSV en Ajax, maar toch bleef een definitieve doorbraak van de Marokkaanse Nederlander uit. Inmiddels speelt hij voor het Russische Terek Grozny.

De oud Ajacied kijkt in een interview terug op zijn tijd bij Ajax. “Bij Ajax heb ik echt een fantastische tijd gehad. Ik heb er veel geleerd en ik vind de speelstijl van Ajax geweldig”, vervolgt de 26-jarige Marokkaan, die vooral op zijn slotseizoen erg trots is. “Ik begon dat jaar in Jong Ajax, maar ik knokte mezelf terug in het eerste. En uiteindelijk kon ik vertrekken met het kampioenschap op zak.”

“Ik ben ook gecharmeerd van Thulani Serero, Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna. Ik kan niet wachten op het debuut van Abdelhak Nouri, hij is echt een geweldig talent”, aldus Aissati. (Bron/ lees verder: AjaxShowtime)

Plaats je reactie