MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prostitutienetwerk Antwerpen opgerold

29 april 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankEen Belgische crimineel is in Malaga opgepakt die een spilfiguur zou zijn in het prostitutienetwerk van Antwerpen. De onderzoeksrechter hield hem aan op verdenking van mensenhandel en het uitbaten van een huis van ontucht.

De verdachte, Stefan F., runde vanuit zijn Spaanse verblijfplaats een netwerk met een twintigtal Roemeense en Marokkaanse meisjes. Toen een van de prostituties naar de Antwerpse politie trok, werd er een onderzoek gestart die tot zijn aanhouding heeft geleidt.

Het meisje was mishandeld en vertoonde over haar hele lichaam brandwonden, ze was bewerkt met sigaretten. Naast de hoofdverdachte zijn vier andere mannen opgepakt, drie Roemenen en een Belg. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie