MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Burgemeester Bergen op Zoom twijfelt “over extra aandacht voor verstoorders herdenking”

06 mei 2015 | in Maatschappij | Reageer

Jaarlijkse herdenking van de Marokkaanse soldaten die sneuvelden in WOII Frank Petter, burgemeester van Bergen op Zoom, twijfelt of hij actie gaat ondernemen tegen de verstoorders van de dodenherdenking maandag.

Tijdens de twee minuten stilte is toen door een groepje jongens, volgens een aantal media van Noord-Afrikaanse afkomst, “Palestina, Palestina, jullie zijn de volgende” geroepen.

De burgemeester is bang dat extra aandacht voor deze “halvegaren” alleen maar tot kopieergedrag kan leiden. “Iemand die wat roept en dan zoveel aandacht krijg in de media, ook landelijk, dat vind ik jammer. De andere kant is dat dit nog maar eens duidelijk maakt dat dit soort bijeenkomsten ieder jaar vreselijk hard nodig zijn”, zo zegt Petter tegen Omroep Brabant.

Plaats je reactie