MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans talent vertrok om bijzondere reden bij Anderlecht

07 mei 2015 | in Sport | Reageer

Ismaïl AzzaouiHet Belgische talent Ismaïl Azzaoui verliet afgelopen zomer Anderlecht voor Tottenham Hotspur. Hij weigerde een profcontract te tekenen en vertrok bij de Belgische club om een opmerkelijke reden.

“Ik ga jullie de waarheid zeggen: ik ben vertrokken omdat tot dusver nog geen enkele Marokkaanse jeugdspeler is doorgebroken bij Anderlecht. Ik dacht dat ik mijn kans niet ging krijgen”, klinkt het in het blad La Dernière Heure

“Veel kennissen hebben mij aangeraden te vertrekken. Opgelet, Anderlecht is een zeer goede club waar ik een uitstekende opleiding heb gehad, maar ik heb de knoop doorgehakt en ben vertrokken.”

Plaats je reactie