MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achahbar, van de straten tot De Kuip

11 mei 2015 | in Carriere | Reageer

Anass AchahbarAnass Achahbar vestigde dit seizoen zijn naam in Rotterdam-Zuid. Door met twee doelpunten voor Feyenoord zijn stempel te drukken op de met 2-1 gewonnen topper tegen PSV, is zijn populariteit bij Het Legioen fors toegenomen. Achahbar groeide op in de Haagse wijk Transvaal, waar hij met zijn status een voorbeeldfunctie vervult.

“Dit is wel de middag waarop een held is opgestaan”, sprak

Lees het gehele artikel verder op de website van de NOS.

Plaats je reactie