MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘De oplossing ligt niet bij Mohammed’

18 mei 2015 | in Politiek | Reageer

Marokkaanse mannenPremier Mark Rutte gooide exact twee maanden geleden via dagblad de Metro de knuppel in het hoenderhok. Hij erkent dat discriminatie op de arbeidsmarkt bestaat, maar de politiek kan die discriminatie niet oplossen. ‘De paradox is dat de oplossing bij Mohammed ligt’. Maar is dat wel zo, vragen columnisten van Trouw zich af.

Is werkloosheid op zichzelf al vervelend, het wordt ronduit naar als de samenleving je ook nog eens een lagere werkloosheidsuitkering ‘gunt’ omdat je tot een minderheidsgroep behoort

Lees het gele artikel verder op de website van dagblad Trouw.

Plaats je reactie