MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse immigrant gedwongen om nier af te staan

19 mei 2015 | in Justitie | Reageer

Spaanse politieDe Spaanse politie heeft vijf mannen opgepakt omdat ze een Marokkaanse immigrant hebben willen dwingen om een van zijn nieren te verkopen.

De koper zou een Servische leider van een criminele organisatie zijn die het orgaan nodig had voor zijn zieke zoon.

De mannen dreigden de Marokkaan te ontvoeren en hem te vermoorden als hij zijn nier niet aan hen verkocht. De politie kwam de bende op het spoor in een internationaal onderzoek naar inbraken in Spanje en Duitsland. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie