MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salim el Makhloufi (16) eindigt hoog bij debatwedstrijd

21 mei 2015 | in Carriere | Reageer

Salim el Makhloufi (16) uit Tiel eindigt hoog bij debatwedstrijdSalim el Makhloufi uit Tiel was woensdag te zien in het tv programmaa ‘Op weg naar Het Lagerhuis’. De 16-jarige leerling van het Lek en Linge college in Culemborg eindigde in de top 3.

In het tv-programma hield de Nederlandse Marokkaan een speech over zijn zorgen over Nederland, over de wereld en over de positie van moslims. Hieronder drie opmerkelijke uitspraken uit de toespraak van vmbo’er El Makhloufi.

Plaats je reactie