MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. barst in tranen uit tijdens liedje voor zijn kinderen

23 mei 2015 | in Muziek | Reageer

Ali BRapper Ali B. hield het niet meer droog toen hij een speciaal liedje moest zingen over zijn eigen kinderen. In het programma De Wereld Draait Door moest hij zich bij elkaar rapen om een ode aan zijn kinderen te brengen.

Het moment viel de 33-jarige Ali extra zwaar nadat vorige maand zijn vader overleed.

Luister hieronder naar het liedje voor zijn twee kinderen Omar en Amir:

Plaats je reactie