MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Dode man Zeist was bekende van de politie’

11 juni 2015 | in Justitie | Reageer

PolitieDe vermoorde man die vorige week woensdag werd gevonden in Zeist is een bekende van de politie en had een verleden in de drugshandel. Dat melden bronnen aan RTV Utrecht.

Het slachtoffer is een Nederlander van Marokkaanse afkomst.

De politie heeft zijn identiteit nog niet bekendgemaakt. Voor de dood van de man zijn twee mannen aangehouden. Zij waren bekenden van de man en meldden zich op 3 juni gewond bij ziekenhuizen in de regio. (Bron/ lees verder: RTV Utrecht)

Plaats je reactie