MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wegkijken helpt niet

15 juni 2015 | in Maatschappij | Reageer

MoslimaHebben meiden met een Marokkaanse achtergrond het moeilijk of trachten hulpverleners ze in een problemenhokje te stoppen? Fatima Akchar en Gert Jan Geling reageren op de kritiek die Hasna El Maroudi had op een alarmistisch opiniestuk in de Volkskrant.

In haar artikel in de Volkskrant kaartte Renée de Zwart, werkzaam voor een migrantenvrouwenorganisatie, de problematiek aan die veel meiden met een Marokkaanse achtergrond in Nederland thuis en in de maatschappij ervaren

Lees het gehele artikel verder op de website Joop.nl.

Plaats je reactie