MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan in een land waar de zon niet onder gaat

19 juni 2015 | in Geloof | Reageer

RamadanVoor 1,6 miljard moslims op deze wereld begint vandaag de Ramadan, een heilige maand waarbij gelovigen overdag niet mogen eten en drinken: pas na zonsondergang breken ze het vasten. Hoe is dat voor moslims in Finland, waar de zon vrijwel de hele nacht blijft schijnen?

Lees het gehele interessante artikel op de website van de Volskrkant.

Plaats je reactie