MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe Europol-dienst gaat speuren naar IS-accounts sociale media

22 juni 2015 | in Justitie | Reageer

Islamitische Staat ISEuropol gaat vanaf 1 juli een nieuwe opsporingsdienst inzetten die op zoek gaat naar de kopstukken achter de IS-propaganda-accounts op sociale media. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.

Dagelijks versturen aanhangers van Islamitische Staat naar schatting zo’n 100.000 Twitterberichten vanaf ruwweg 50.000 accounts.

De nieuwe dienst wil, in samenwerking met een aantal sociale media, niet alleen weten wie er achter de accounts zitten, maar ook op wie zij zich richten en waarom. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie