MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Aboutaleb in Zomergasten

25 juni 2015 | in TV | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebBurgemeester Ahmed Aboutaleb (Beni Sidel/ Marokko,1961) is een van de gasten in de nieuwe serie Zomergasten van de VPRO. Aboutaleb wordt op zondag 26 juli geïnterviewd door Wilfried de Jong, die het tv-programma voor het derde seizoen presenteert.

“Het belooft een avond te worden met een Aboutaleb die de kijker nog niet kent”, verzekert de burgemeester zelf, die op vijftienjarige leeftijd met zijn ouders vanuit Marokko naar Nederland kwam. De PvdA-politicus was onder meer journalist, woordvoerder, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en wethouder in Amsterdam.

Plaats je reactie