MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abdellaoui gaat in hongerstaking

02 juli 2015 | in Justitie | Reageer

AbdellaouiVoormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui gaat in hongerstaking. De oud-voetballer van onder andere Willem II en NAC Breda probeert op die manier het OM ertoe te bewegen met een bevredigende schadevergoeding te komen voor de elf jaar die hij ten onrechte is vervolgd.

“De vervolging heeft mij mijn carrière als profvoetballer gekost en mijn leven kapotgemaakt. In de afgelopen elf jaar was er in mijn hoofd alleen maar plaats voor dat strafdossier,” zegt hij tegen De Telegraaf.

Abdellaoui heeft volgens het OM recht op een tegemoetkoming van maar 8000 euro. Volgens zijn advocaat is dat een fooi in verhouding staat tot het geld dat hij als voetballer had kunnen verdienen als hij niet was vervolgd. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie