MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Pollitie onderschept honderden migranten in Tanger

07 juli 2015 | in Marokko | Reageer

Ceuta en MelillaDe Marokkaanse politie heeft in de afgelopen dagenhonderden Afrikaanse vluchtelingen opgepakt in Tanger. De vluchtelingen hielden zich schuil in diverse huizen in de stad, enkele kilometers ligt van de Spaanse enclave Ceuta.

Met zestien bussen zijn de vluchtelingen gebracht naar andere steden. Dat meldt het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken maandag.

Bij deze actie is een man uit Ivoorkust om het leven gekomen. Hij zou zijn neergestoken door een nog onbekend persoon. De politie doet onderzoek.

Plaats je reactie