MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abdelhak Nouri wordt de nieuwe Cruijff?

10 juli 2015 | in Marokko | Reageer

Abdelhak NouriEen van de smaakmakers bij de voetballers van Oranje Onder-19 is Ajacied Abdelhak Nouri (18). Samen met zijn leeftijdsgenoten speelt hij vanavond de tweede poulewedstrijd van het EK in Griekenland. Bij winst gaat Nederland door.

Winst op Duitsland brengt Nederland al in de halve finale.

Normaal gesproken wordt Abdelhak Nouri niet snel gewisseld, maar nu het ramadan is hield coach Aron Winter hem in de openingswedstrijd van het EK Onder-19 tegen Rusland (1-0) toch aan de kant bij de tweede drinkpauze. ,,De krachten waren weggevloeid…

Lees het gehele artikel verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie