MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vuurwapengevaarlijke crimineel ontsnapt

16 juli 2015 | in Justitie | Reageer

Ali BenhadiDe politie slaat alarm vanwege de ontsnapping van een levensgevaarlijke crimineel. Het gaat om de 23-jarige Marokkaanse Nederlander Ali Benhadi.

De man ontsnapte dinsdagochtend uit een psychiatrische instelling in Den Dolder, waar hij werd behandeld.

Benhadi zat vast voor een geweldsmisdrijf. De man gebruikt medicijnen, maar heeft die momenteel niet bij zich. De politie waarschuwt dat hij daardoor zeer onberekenbaar en extreem gevaarlijk kan zijn.

Signalementgegevens:
* Ali Benhadi is 23 jaar
* Noordafrikaans uiterlijk
* 1.63 meter
* Stevig postuur
* Zijn haar was ten tijde van zijn detentie iets langer dan op de (bovenste) politiefoto. Maar mogelijk heeft hij dit inmiddels weer afgeknipt. Soms draagt hij een beginnend baardje.
* Ali Benhadi was ten tijde van zijn onttrekking gekleed in een zwart trainingspak met witte strepen van het merk Adidas. Tevens had hij opvallend witte Nike sportschoenen aan.

Plaats je reactie