MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saad Lamjarred scoort zomerhit met Lm3allem

19 juli 2015 | in Muziek | Reageer

Marokkaanse Saad Lamjarred scoort opnieuw hitDe nieuwste single van zanger Saad Lamjarred breekt snel door in heel Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Saad Lamjarred’s vrolijke LM3ALLEM videoclip heeft inmiddels de 72 miljoen views gepasseerd.

In de opvallende clip van de 30-jarige Marokkaanse zanger gebeuren de gekste dingen. Zo zie je een oud opa’tje met een knalgele headphone bouncen op de beat en een oma die haar naaimachine als draaitafel gebruikt.

Saad Lamjarred werd in 2007 tweede bij de Arabische versie van Idols: Super Star. In de jaren die volgden bracht Saad verschillende singles uit, waaronder de populaire single Enty. (Bron/ lees verder: FunX)

Plaats je reactie